Какво означава да бъдеш партньор на Google?

Google удостоверява с бадж отличните умения за управление и оптимизиране на Google ads акаунти. За да докажем, че сме достойни за негов партньор, ние от TopGoogle трябваше да изпълним следните изисквания:   

Преминаване на индивидуални изпити, които демонстрират високо професионално владеене на платформа.

Управление на рекламен бюджет над 10 000 щ.д. в продължителност не по-малка от 90 дни.

Поддържане на Google ads акаунтите всички нашите клиенти в отлично дигитално здраве.

Настройване на кампании в Google ads, които постигат успех. Висока възвращаемост на инвестиции чрез интелигентни и изпитани стратегии, съобразени с конкретни цели.

Истината за
уеб каталозите

99% от онлайн каталозите продават услугата публикуване на бизнес информация, с описание по ключови думи. Представят я като сигурен начин за оптимизация на твоя бизнес в интернет. За съжаление, нещата не стоят точно така. Публикуването на подобна информация в Google търсачката е само малка част от подобряването на позициите в интернет. Каталозите, които предлагат просто вписване в онлайн пространството, Не са партньор на Google. Това със сигурност не е достатъчно, за да бъдете открити по ключови думи от хора, които търсят подобни на вашите продукти или услуги онлайн.

Защо да избереш партньор на Google?

По този начин си сигурен, че си сътрудничиш с експерти. Установените отношения в  технологичния гигант говорят за това, че нашите работещи ефективни кампании не са случайност. Партньорите на Google притежават способности за постигане на дългосрочен успех и реализации. Като такива, ние сме запознати са с най-актуалната информация за продуктите на Google Ads. Умело и с удоволствие се справяме с  настройването и провеждането на кампании, които изстрелват твоя бизнес в космоса.