Какво
  • Aвто мото
  • Eлектро
  • Mашини и инструменти
  • Mедицина и здравеопазване
  • Oбзавеждане
  • Tранспорт и логистика
  • Автомобили
  • Автомобили под наем
  • Автомобилни гуми - производство и търговия на едро
  • Автосервизи
  • Адвокати
  • Алкохолни и безалкохолни напитки
  • Апартаменти под наем
  • Безалкохолни напитки - продажба
  • Безалкохолни напитки - производство
  • Бижутер
  • Био магазини
  • Бира - производство и търговия
  • Бои и лакове - производство и търговия
  • Бутилки и буркани - капачки
  • ветроходен магазин
  • Дезинфекционни средства - производство и търговия
  • Дезинфекция, дезинсекция, дератизация
  • Детски стоматолог
  • Диетични и здравословни храни - магазини
  • Диетични и здравословни храни и хранителни добавки - производство и търговия на едро
  • Дизайн
  • Дом и градина
  • Дрехи и обукви
  • Етерични масла - производство и търговия
  • Заведения
  • Заложни къщи
  • Замразени храни - производство и търговия на едро
  • Захар и захарни изделия - търговия на едро
  • Захарни и шоколадови изделия - производство и търговия на едро
  • Здраве
  • Зеленчукопроизводители и продажби
  • Земеделие - химически препарати
  • Зоомагазини
  • Зъболекари
  • Изкуство
  • Имоти
  • Кафе - внос и търговия
  • Кафе, чай - магазини
  • Кетъринг
  • Консервирани храни
  • Консултанти
  • Красота
  • Лед - търговия
  • Магазини за часовници
  • Маи и малц
  • Макарони и макаронени изделия - производство
  • Мая и подобрители
  • Медии и реклама
  • Мелници и търговия на брашно
  • Месни деликатеси - производство и търговия на едро
  • Месни продукти - производство
  • Месо и месни продукти - производство и търговия
  • Месо и месни продукти - търговия на едро
  • Месопреработваща техника
  • Минерална вода - бутилиране
  • Минерална вода - оборудване
  • Млекопреработвателно оборудване и доставка
  • Млекопреработка
  • Млечни продукти - производство
  • Млечни продукти - търговия
  • Мода
  • Нефтопродукти и горива - търговия и пласмент
  • Нотариуси
  • Образование и култура
  • Озеленяване
  • Олио и трапезни мазнини - производство
  • Пазаруване
  • Парафини
  • Перилни и почистващи препарати - производство и търговия
  • Петролни компании
  • Печатарски и полиграфски материали
  • Печатарско мастило - производство и търговия
  • Пивоварни
  • Пластмаси - бутилки
  • Пластмаси - изделия
  • Пластмаси - производство и доставчици
  • Пластмаси - суровини
  • Пластмаси - технически материали
  • Пластмаси - формоване
  • Пластмасови карти - печат, оборудване
  • Плодове и зеленчуци - магазини
  • Плодове и зеленчуци - производство, внос/износ и търговия на едро
  • Плодови сокове - внос/износ и пласмент
  • Плодови сокове и нектари - производство
  • Подправки - производство и доставка
  • Полиетилен - производство и търговия на едро
  • Промишленост - Индустриални компании
  • промо
  • Птичи продукти - търговия на едро
  • Пуканки - производство и оборудване
  • Пчелен мед и пчелни продукти - търговия на едро
  • Растителни и животински мазнини - производство и търговия
  • Рестoранти
  • Риба - преработка и консервиране
  • Риба - търговия на едро
  • Рибарски магазини
  • Риболовен магазин
  • Санитарно-хигиенни материали и оборудване
  • Сладкарници
  • Сладкарски и захарни изделия - производство и търговия на едро
  • Сладкарски инвентар
  • Сладолед - оборудване
  • Сладолед - производство и търговия
  • Спиртни напитки, вино - аксесоари
  • Спиртни напитки, вино - консумативи
  • Спиртни напитки, вино - производство
  • Спиртни напитки, вино - производство и търговия
  • Спиртни напитки, вино - търговия
  • Спиртни напитки, вино - търговия на едро
  • Строителство
  • Супермаркети
  • Торове и препарати - производство и търговия
  • Туризъм
  • Търговия с цветя
  • Услуги
  • Химикали - внос и търговия
  • Химикали - производство и доставка
  • Химическа защита
  • Хипермаркети
  • Хладилно съхранение на стоки
  • Хлебопекарни - оборудване
  • Хляб и хлебни изделия - производство
  • Хляб и хлебни изделия - търговия
  • Хотели
  • Храни - оцветители, есенции, ароматизатори
  • Храни - полуфабрикати
  • Храни - специализирани
  • Храни и напитки
  • Хранителни подправки, добавки и подсладители
  • Хранителни продукти - опаковки
  • Хранителни продукти - производство и търговия
  • Хранителни стоки - денонощни магазини
  • Хранителни стоки - магазини
  • Хранителни стоки - търговия на едро
  • Хранително-вкусова промишленост - инженери
  • Хранително-вкусова промишленост - суровини и консумативи
  • Цветя
  • Цигари и тютюн - производство и търговия на едро
  • Чай - внос и търговия на едро
  • Шопинг
  • Ядки
Къде

Политика за поверителност във връзка с обработването на лични данни


Лични данни

Политика за поверителност във връзка с обработването на лични данни

Настоящата политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как TopGoogle.bg третира вашите лични данни като администратор. Основна мисия на нашия екип е да ви предоставяме изчерпателна и обективна информация относно различните видове пелети, предлагани на пазара, както и уреди свързани с тях.

Ние считаме гарантирането на правото на защита на личните данни за основен ангажимент на TOPGOOGLE.BG, поради което ще използваме и вложим всички необходими средства и усилия, за да обработваме Вашите данни при пълно съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 („Общият регламент на ЕС относно защитата на данните“ или „ОРЗД“) и всяко друго приложимо национално законодателство. Тъй като един от основните принципи на тази правна рамка е прозрачността, ние сме изготвили настоящия документ, чрез който искаме да ви уведомим за начина, по който събираме, използваме, предаваме и защитаваме Вашите лични данни, когато Вие взаимодействате с нас във връзка с продукти и услуги, включително чрез нашия уебсайт.

Запазваме си правото периодично да актуализираме и изменяме настоящата Политика за поверителност, за да отразяваме всички изменения на начина, по който обработваме личните Ви данни или измененията на вашите законови изисквания. В случай на такива изменения, ние публикуваме изменената версия на Политиката за поверителност на нашия уебсайт и поради това, любезно ви молим периодично да проверявате съдържанието ѝ.

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕРМИНИ И ДЕФИНИЦИИ

  1. „Лични данни“ – всяка информация, която се отнася до Вас и чрез която можете да бъдете идентифициран/а пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като имена, ЕГН, данни за местонахождение, телефон, e-mail адрес или по един или повече признаци, специфични за идентичността Ви.
  2. „Обработване на лични данни“ – всяко действие или съвкупност от действия, които могат да се извършват по отношение на личните Ви данни с автоматични или други средства, като събиране, записване, организиране, съхранение, адаптиране или изменение, възстановяване, консултиране, употреба, разкриване или предаване, разпространяване, актуализиране или комбиниране, блокиране, заличаване или унищожаване на данните.

ПРИНЦИПИ ПРИ ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ

  1. Принцип на прозрачност и информираност – TOPGOOGLE.BG събира, обработва и съхранява личните Ви данни при ясни и прозрачни условия. За нас е от водещо значение Вие да сте уведомен/а защо и как извършваме тези процеси.
  2. Принцип на съгласие – освен в нормативно предвидени случаи, наличието на доброволното Ви, изрично, информирано и недвусмислено съгласие, е предпоставка TOPGOOGLE.BG да събира, обработва и съхранява личните Ви данни.
  3. Принцип на ограничено събиране – TOPGOOGLE.BG събира лични данни в минимален обем, само за целта и срока, за които са необходими.
  4. Принцип на ограничено използване, разкриване и съхранение – TOPGOOGLE.BG не използва личните Ви данни за цели, различни от тези, за които са били събрани, освен с Вашето съгласие или в случаите, изрично предвидени в закона.
  5. Принцип на сигурност и опазване – личните Ви данни са защитени с технически и организационни мерки за сигурност, предприети от TOPGOOGLE.BG в съответствие с чувствителността на информацията.

ВИДОВЕ ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО TOPGOOGLE.BG СЪБИРА, ОБРАБОТВА И СЪХРАНЯВА

За ползване на услугите предоставяни от TOPGOOGLE.BG не се изисква регистрация на сайта.

Данни, събирани за всички посетители на нашия уебсайт::

  • IP адрес;
  • Идентификатор на потребителя с висока степен на уникалност
  • Идентификатор на браузъра, с висока степен на уникалност;
  • История на посетените страници, включително и вторична обработка, с цел установяване на предпочитанията Ви към определени типове съдържание;
  • История на направените от Вас търсения в сайта;
  • Някои типове поведение – напр. списък с прегледаните реклами според тяхната категория и взаимодействието Ви с тях – наличност на рекламата във видимата част на браузъра Ви; направени кликове; натискания на бутоните за скриване на рекламата и други.

Данни събирани при отправено от Ваша страна запитване на електронната ни поща

  • Имена
  • Телефонен номер за връзка
  • Е-mail

Данни, събирани от прочитане на бисквитки: Когато потребителите използват нашите услуги четат новини, гледат видео и други, сред данните, които помагат да разберем как услугите ни работят по най-добрия начин и за да ги направим още по-добри за вас, са бисквитките. Те представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сървъра към използвания браузър и се съхраняват на устройството ви, за да може сайтът да го разпознава. Има два вида бисквитки – постоянни и временни или „сесийни“ бисквитки. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на вашия компютър или мобилно устройство за по-дълъг период от време. Сесийните бисквитки се съхраняват временно в компютъра Ви, когато посещавате сайта ни, но се изтриват в момента, в който затворите страницата. Повечето бисквитки не съдържат чувствителна информация за Вас или лични данни, с които можем да ви идентифицираме пряко. Целите, за които използваме бисквитките, са най-основно следене на поведението ви в следните направления:

  • Проследяване на секции в сайта, които посещавате;
  • Колко време отделяте в сайта;
  • Колко време гледате дадено видео;
  • Рекламите, които сте видели и/или с които сте си взаимодействали;
  • Кога посещавате наши сайт и др.

За добавяне и управление на коментари използваме решението на wodoress и akismet, като му даваме възможност да събира предоставени от Вас лични данни, според начина Ви на достъп до решението:

Имена и имейл адрес;

Самите коментари са публични, поради което любезно ви молим да не добавяте лични данни и такава информация, която не бихте искали да видите публично споделена в тях.

При никоя от посочените опции ние нямаме достъп до Ваша информация, тъй като прилаганото от Akismet техническо решение не ни позволява това. За да може да упражните правата си по ОРЗД  във връзка с оставяните от вас коментари, ще следва да се обърнете към Akismet.

ЦЕЛИ ЗА ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ

TOPGOOGLE.BG събира, обработва и съхранява лични данни за следните цели:.

  • за целите на разглеждане на подаден от Вас сигнал и/или запитване – за проверка в базата данни на TopGoogle.bg;
  • Защита на нашите законни интереси – Възможно е да има случаи, в които ние използваме или предаваме информация, за да защитим правата си и търговската си дейност. Те могат да включват: мерки за защита на уебсайта и потребителите на платформата на TopGoogle.bg срещу кибератаки; мерки за предотвратяване и откриване на опити за измама, включително предаване на информация на компетентни публични органи; мерки за управление на различни други рискове.

Главната причина за тези видове обработване са нашите законни интереси, свързани със защитата на търговската ни дейност като се прави уговорка, че ние гарантираме, че всички предприемани от нас мерки гарантират баланс между нашите интереси и Вашите основни права и свободи.

  • за целите на директния маркетинг за предлагане на услуги, предоставяни от TopGoogle.bg (изпращане на оферти/търговски съобщения и други по поща, на електронен адрес, по телефон или по друг директен начин), статистически проучвания и анализи, само при изрично дадено съгласие за тази цел.

КАТЕГОРИИ ЛИЦА, НА КОИТО TOPGOOGLE.BG РАЗКРИВА ЛИЧНИ ДАННИ

TOPGOOGLE.BG не дава право на използване, не продава, не разкрива и не споделя информация за вас (лични данни по смисъла на ОРЗД) с други лица или с несвързани компании, освен когато това се налага, за да ви предложим качествено, бързо и комплексно обслужване и нашите продукти и услуги да покриват Вашите очаквания  и когато вие сте предоставили вашето разрешение, или в някоя от следните хипотези

Информацията се предоставя на доверени партньори, които работят по възлагане от страна на TOPGOOGLE.BG въз основа на договорни отношения и по силата на конфиденциални споразумения. Тези компании могат да използват такава информация, за да има възможност TOPGOOGLE.BG да доставя реклама на потребителите си. Въпреки това тези компании нямат правото самостоятелно да споделят тази информация. Тези компании са, без изброяването да е изчерпателно:

Компетентни органи, които по силата на нормативен акт имат правомощия да изискват от Администратора предоставянето на информация, сред която и лични данни, като например български съд или съд на друга държава, различни надзорни/регулаторни органи – Комисия за защита на потребителите, Комисия за регулиране на съобщенията, органи с правомощия по защита на националната сигурност и обществен ред и други.

СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  1. Възнамеряваме да запазим вашите лични данни само дотолкова, доколкото е необходимо в съответствие с нашата Политика за съхранение на данни, не по-дълго, отколкото е необходимо за осъществяване на целите, изброени в настоящите правила и/или съгласно изискванията на приложимото законодателство, вкл. спазването на приложимите законови разпоредби относно минималните периоди за съхранение и/или при необходимост за упражняване на легитимните ни права (и такива на трети лица).

Когато TOPGOOGLE.BG обработва Вашите данни по повод предоставянето Ви на информация за качествата на различни видове пелети и горивни системи свързани с тях. Съхранението на предоставените данни  е с продължителност от не повече от 1 година.

            2. Когато обработваме вашите лични данни въз основа на съгласие, тези лични     данни ще бъдат обработвани само за периода, за който е предоставено вашето           съгласие, освен ако не сте оттеглили или ограничили съгласието си преди       изтичането на този период. В тези случаи ще преустановим обработването на     засегнатите лични данни за съответните цели, при спазване законовите задължения             относно обработването на личните данни и/или задължения, произтичащи от        необходимостта да обработваме тези лични данни с цел изпълнението на наши   легитимни права (вкл. такива на трети лица).

  1. В случай на възникнал правен спор, производство и/или искане от компетентен държавен орган, е възможно TOPGOOGLE.BG да пази Ваши данни за по-дълъг от посочените срокове до окончателно приключване на възникналия спор или производство пред всички инстанции.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние съхраняваме вашите данни на нашите сървъри и сървъри, хоствани от трети лица. Използваме подходящи технически и организационни мерки, които целят да защитят вашите лични данни и да предотвратят неоторизиран достъп. Имаме договори с доставчиците на хостинг услуги, които включват задължения, свързани с обезпечаването на организационната и техническата сигурност на личните данни.

Предаването на данни по интернет не е напълно защитено. Въпреки че ще направим зависещото от нас, за да защитим вашите данни, не можем да гарантираме сигурността на вашите данни, предавани чрез  сайта, всяко предаване на данни е на ваш собствен риск. След като получим вашите данни, ще прилагаме строги процедури и функционалности за сигурност, с оглед предотвратяване на неоторизиран достъп.

ПРАВА НА КЛИЕНТИТЕ ОТНОСНО ЛИЧНИТЕ ИМ ДАННИ

Вие разполагате със следните права във връзка със събирането, обработването и съхраняването от страна на TOPGOOGLE.BG на личните Ви данни:

  1. Право на информация – право по всяко време да изисквате от TOPGOOGLE.BG информация за съхраняваните от TopGoogle.bg за Вас лични данни, както и за техния произход, получатели или категории получатели, на които те се предават, и целта на съхранението.
  2. Право на достъп – право да получите потвърждение дали TOPGOOGLE.BG обработва Ваши лични данни, право на достъп до тях, както и информация относно обработването им.
  3. Право на коригиране – право да поискате TOPGOOGLE.BG своевременно да коригира и/или допълни съхранявани от TopGoogle.bg неточни Ваши лични данни.
  4. Право на изтриване (правото „да бъдеш забравен“) – право да поискате TOPGOOGLE.BG да заличи (изтрие) или блокира личните Ви данни, обработването на които не отговаря на изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламента, както и да уведоми третите лица, на които тези данни са били разкрити, за всяко такова заличаване или блокиране, с изключение на случаите, когато това е невъзможно и/или когато за тяхното обработване е налице съществено основание и/или законово задължение.
  5. Право на ограничаване на обработването – право да изискате от TOPGOOGLE.BG ограничаване обработването на личните Ви данни, когато:

                        5.1. оспорвате верността на данните, за периода, в който TOPGOOGLE.BG трябва да провери верността им;

                        5.2. обработването на личните Ви данни е без правно основание, но вместо TOPGOOGLE.BG  да ги изтрие, искате тяхното ограничено обработване;

                        5.3. подали сте възражение за обработването на личните Ви данни, в очакване на проверка дали основанията на TOPGOOGLE.BG са законни.

  1. Право на преносимост на данните – право да получите личните си данни, които сте предоставили на TOPGOOGLE.BG и които се отнасят до Вас, в структуриран, популярен формат, пригоден за машинно четене, както и да използвате тези данни за друг администратор по своя преценка.
  2. Право на възражение – по всяко време имате право да:

                        7.1. възразите срещу обработването на личните Ви данни от TOPGOOGLE.BG при наличие на законово основание за това. Когато възражението е основателно, правото на TOPGOOGLE.BG да обработва личните данни отпада;

                        7.2. възразите срещу обработването на личните Ви данни от TOPGOOGLE.BG за целите на директния маркетинг.

  1. Право да не бъдете обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране – право да поискате човешка намеса от страна на TOPGOOGLE.BG при обработване на данните Ви, право да оспорите решението на TopGoogle.bg и право да изложите гледната си точка.
  2. Право на оттегляне на съгласие – право да оттеглите по всяко време даденото от Вас съгласие за събиране, обработване и съхраняване от TOPGOOGLE.BG на личните Ви данни (като това за маркетинг цели).

Оттеглянето на съгласието няма да засяга законосъобразността на даденото преди него обработване, основано на даденото съгласие преди неговото оттегляне, както и няма да има отражение върху обработването и съхраняването на личните данни от TOPGOOGLE.BG в случаите, в които TopGoogle.bg има законово задължение да пази тези данни, съгласно разпоредбите на българското законодателство и/или правото на Европейския съюз.

  1. Право на жалба до надзорен орган – В случай, че смятате, че нарушаваме приложимата нормативна уредба относно обработването на личните Ви данни, Ви молим да се свържете с нас за изясняване на въпроса. Разбира се, имате право да подадете жалба до надзорен орган, който в Република България е Комисията за защита на личните данни, с адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон 02/91-53-518; електронна поща: kzld@cpdp.bg

РЕД ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ПРАВАТА ОТНОСНО ЛИЧНИ ДАННИ

  1. За да упражните гореописаните права, следва да подадете искане/заявление до TOPGOOGLE.BG, съдържащо минимум следната информация:

                        1.1. Ваши име, адрес, телефон

                        1.2. описание на искането;

                        1.3. предпочитана форма за предоставяне на информацията;

                        1.4. подпис, дата на подаване на искането/заявлението и адрес за                              кореспонденция.

  1. Подаването на искането/заявлението е безплатно. Можете да го подадете по електронен път на следния e-mail адрес: hi [at] TopGoogle.bg
  2. Срокът за разглеждане на искането/заявлението и произнасяне по него е до 60 дни от получаването на искането/заявлението, без ненужно забавяне.
  3. TOPGOOGLE.BG ще изготви писмен отговор и ще Ви го съобщи лично – срещу подпис или изпращайки Ви го чрез куриерска фирма с обратна разписка, като се съобрази с предпочитаната от Вас форма на предоставяне на информацията.
  4. Когато данните не съществуват или предоставянето им е забранено със закон, ще Ви бъде отказан достъп до тях.
  5. В случай че TOPGOOGLE.BG не отговори на искането Ви за достъп до лични данни в предвидените срокове или не сте удовлетворен/а от получения отговор и/или считате, че са нарушени Ваши права, свързани със защитата на личните данни, имате възможност да упражните правото си на защита по съдебен или административен ред.

ДАННИ ЗА КОНТАКТ

Ако имате въпроси или неясноти относно обработването на личните ви данни или желаете да упражните което и да е от вашите права, можете да се свържете с нас на e-mail: hi [at] TopGoogle.bg или ни пишете на адрес:

гр. Пловдив, ул. Янко Сакъзов № 37, ет. 1; офис 1

Моля, не разкривайте никакви чувствителни лични данни, когато се свързвате с нас (напр. информация, свързана с расов или етнически произход, политически възгледи, религия или други вярвания, здраве или членство в синдикални организации, информация за съдимост и др.)

Последна актуализация: 20 Ноември 2020 г.

 

Отказ от отговорност

Важна правна информация

Информацията, поместена на този сайт е подчинена на клауза за освобождаване от отговорност и е защитена с авторски права. Тя е подчинена на система за защита на личните данни.

Клауза за освобождаване от отговорност

Сведенията, съдържащи се в този сайт се разпространяват единствено с информативна цел и сайта (TopGoogle.bg), неговите редактори и собственици не носят отговорност за тях.

Сведенията, които фигурират в сайта, не представляват професионални становища.

При все че редакторите на TopGoogle.bg правят всичко възможно, за да разпространяват на сайта точна и актуализирана информация, съответната не претендира и не може да бъде гаранция за такава. Ако ни бъде съобщено наличието на грешки, ще направим необходимото, за да ги поправим.

TopGoogle.bg не носи отговорност за използването на данни и сведения, съдържащи се в настоящия уебсайт. Потребителите са длъжни да вземат всички необходими предпазни мерки преди да използват тази информация, което правят на собствена отговорност.

Сведенията съдържащи се на сайта могат да препращат към външни страници, върху които редакторите на сайта нямат никакъв контрол и за които същите не носят никаква отговорност.

Авторски права

Възпроизвеждането е разрешено, при посочване на източника, освен, ако не е предвидено друго.

Ако за възпроизвеждането или използването на текстови и мултимедийни данни (звук, картини, програми и т. н.) е небходимо предварително разрешение, то това разрешение ще анулира посоченото по-горе общо разрешение и ще посочва ясно евентуалните ограничения за използване.

© TopGoogle.bg 2020